Telefoonnummer

0634236464

Email

mailnaar@evabevalt.nl

Openingstijden

Ma t/m vrij 9.00-14.00

Hoi, ik ben Eva
En ik ondersteun jou graag in je zwangerschap en tijdens de geboorte van je kindje. 
Zelf ben ik moeder van drie kinderen, waaronder een tweeling. Mijn bevallingen waren wat dat betreft dan ook echt anders. Met deze ervaring wil ik er juist voor jou zijn, om samen met jou te onderzoeken wat jij nodig hebt om de geboorte van jouw kindje een prachtig moment te laten zijn. Dit doe ik door te luisteren naar jouw wensen en deze te waarborgen. 

Tijdens je zwangerschap maken we kennis met elkaar en als de klik er is dan zullen er gesprekken en contact momenten zijn waarop we dieper op bepaalde onderwerpen in kunnen gaan. Wat zijn je wensen? Zijn er angsten of emoties? Ik leer  jou en je partner op deze manier goed kennen en kan tijdens de geboorte van jullie kindje daarin ondersteunen. Ik kan ook een keer mee naar de verloskundige als jij daar behoefte aan hebt. En voor je verloskundige kan het ook prettig zijn om te weten wie er bij de geboorte aanwezig is.

Voor mij is het belangrijk om jou en je partner passend te ondersteunen en te begeleiden bij het proces van zwangerschap en geboorte geven. Dit kan zich uiten in veel vormen. Denk aan massage, houdingen, tegendruk en een luisterend oor zijn. Maar vooral jou de ruimte te geven die je nodig hebt om geboorte te geven op jouw manier!

Na de geboorte kan ik ondersteunen bij het herstel voor jou als moeder met een sluitingsmassage/ritueel, belly binding of een yonisteam. Hierdoor kom je op een zachte, natuurlijke manier terug in je eigen lijf na de geboorte.

Ik kijk er naar uit om je te mogen ontmoeten!

                                                                                          Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend