Telefoonnummer

0634236464

Email

mailnaar@evabevalt.nl

Avonden vanaf 20.00uur

Open: ma t/m vrij 9.00 tot 14.00uur

Hoi, ik ben Eva
En ik ondersteun jou graag voor, tijdens en na de geboorte van je kindje. 
Zelf ben ik moeder van drie kinderen, waaronder een tweeling. Mijn bevallingen waren wat dat betreft dan ook echt anders. Met deze ervaring wil ik er juist voor jou zijn, om samen met jou te onderzoeken wat jij nodig hebt om de geboorte van jouw kindje een prachtig moment te laten zijn. Dit doe ik door te luisteren naar jouw wensen en deze te waarborgen. 

Tijdens je zwangerschap maken we kennis met elkaar en als de klik er is dan zullen er gesprekken en contact momenten zijn waarop we dieper op bepaalde onderwerpen in kunnen gaan. Wat zijn je wensen? Zijn er angsten of emoties? Ik leer jou en je partner op deze manier goed kennen en kan tijdens de geboorte van jullie kindje daarin ondersteunen. Ik kan ook een keer mee naar de verloskundige als jij daar behoefte aan hebt. En voor je verloskundige kan het ook prettig zijn om te weten wie er bij de geboorte aanwezig is.

Voor mij is het belangrijk om jou en je partner passend te ondersteunen en te begeleiden bij het proces van zwangerschap en geboorte geven. Dit kan zich uiten in veel vormen. Denk aan massage, houdingen, tegendruk en een luisterend oor zijn. Maar vooral jou de ruimte te geven die je nodig hebt om geboorte te geven op jouw manier!

Postpartum doula
Na de geboorte kan ik ondersteunen bij het herstel voor jou als moeder met een sluitingsmassage/ritueel, belly binding of een yonisteam. Hierdoor kom je op een zachte, natuurlijke manier terug in je eigen lijf na de geboorte. Daarnaast kan ik ondersteuning bieden in de kraamtijd. Naast de kraamzorg, of juist als de kraamzorg je huis weer verlaat. Denk hierbij bijvoorbeeld aan koken voor jou en je gezin, klein licht huishoudelijk werk, samen wandelen, gesprekken over het nieuwe moederschap-ouderschap of napraten over de bevalling, ondersteuning bij de (borst)voeding van je kindje, voor je kindje zorgen als jij even rustig wilt slapen. 
Alles gaat uiteraard in overleg en samen kijken we waar jullie het best mee geholpen zijn. 
Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend en vindt het liefst al plaats in de zwangerschap. 

Ik kijk er naar uit om je te mogen ontmoeten!

                                                                                          Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend