Telefoonnummer

0634236464

Email

mailnaar@evabevalt.nl

Openingstijden

Ma t/m vrij 9.00-14.00

Voor, tijdens en na je zwangerschap verdien je extra aandacht. Eigenlijk altijd dus. 
Hoe fijn is het dat je hier allerlei behandelingen kunt kiezen die we in de rust van je eigen huis, of juist op locatie kunnen doen.  Alle behandelingen zijn los te boeken of te combineren in een pakket. 
Heb je vragen over een behandeling, laat het mij dan weten. 

Massage
Een massage is altijd een goed idee. Je lichaam heeft het nodig om te ontspannen zodat het daarna weer optimaal kan functioneren. Waar jouw behoeftes liggen betreft een massage kan verschillen. Daarom is iedere massage anders, en helemaal toegespitst op jouw wensen. Of je nu thuis gemasseerd wilt worden of op locatie. Ik zorg voor een fijne rustige sfeer waardoor je echt kan ontspannen.
Hieronder een paar voorbeelden waar je aan kunt denken: 
* ontspanningsmassage
* zwangerschapsmassage
* postnatale massage
* voet/onderbeen massage
(vaak onderdeel van een volledige massage maar kan ook ingezet worden om de bevalling op te wekken)

Submit

Yoni Steam
Redelijk nieuw in onze westerse maatschappij, en toch al een eeuwenoude traditie. Het stomen van de Yoni, ofwel de vrouwelijke geslachtsorganen zoals de vulva, vagina maar ook de baarmoeder. 

Als klein meisje wordt je op een gegeven moment ongesteld en gebruik je maandverband, tampons en op den duur misschien ook iets van anticonceptie. Al deze materialen zijn heel gebruikelijk, maar schaden je Yoni. De één meer dan de ander. 
Merk jij dat je last hebt een heftige menstruatie, lukt zwanger worden niet zoals je gehoopt had, of wil je na de geboorte van je kindje het herstel ondersteunen dan kan dit allemaal door gebruik te maken van een Yonisteam. Iedere behandeling is passend bij jou, door gebruik te maken van verschillende kruiden. Van te voren hebben we een intake om duidelijk te krijgen wat je behandeld wilt hebben. 

Rebozo Sluitingsritueel 
Na de geboorte van je kindje sta je volledig open, zowel fysiek als mentaal. Alle lagen zijn open gegaan om je kindje te ontvangen en om aan elkaar te hechten.  Behalve alle indrukken van je kindje, komen er langzaamaan ook andere indrukken binnen. En misschien voelt je lichaam wat leeg omdat het nog zo open staat. 
Daar kan een Rebozo sluitingsmassage uitkomt bieden. Door meerdere doeken om je heen te vouwen en aan te spannen, kun je even helemaal coconnen en je lichaam en geest ondersteunen in het natuurlijke proces van sluiten. Rebozo is een ritueel wat officieel uit Mexico komt, maar waar wij in de westere cultuur zeker ons voordeel mee kunnen doen.
Voorafgaand aan de Sluiting drinken we een kopje kruidenthee en kijken we of er bijzonderheden zijn. Naar behoefte kunnen we geboorte bespreken en eventueel je kindje en/of partner erbij betrekken.